Gedeeltelijke afsluiting Lange Burchwal

Martine van Dijk 17-06-2021
746 keer bekeken

In de week van 21 juni zal de Lange Burchwal gedeeltelijk worden afgesloten voor al het doorgaand verkeer.

Aannemer Van Gelder start 21 juni met de volgende fase (fase A5). In deze fase van de werkzaamheden is Van Gelder bezig met het aanleggen van nieuwe rioleringen en de nieuwe herinrichting. In fase A5 blijft de Lange Burchwal gedeeltelijk bereikbaar via de noordzijde (vanaf de Vinkenbuurt). De Reijersteeg en Gasthuissteeg blijven open. In fase A6, die zal starten in de week van 9 augustus, is het eerste stuk, vanaf de noordzijde, van de Lange Burchwal afgesloten. De Lange Burchwal is dan afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De verwachting is dat na week 36 (de week van 13 september) de Lange Burchwal weer opengaat voor doorgaand verkeerd. Aannemer Van Gelder informeert de bewoners en ondernemers over de afsluiting, de omleidingen en de parkeermogelijkheden. De woningen aan het werkvak op de Lange Burchwal blijven voor bewoners bereikbaar.

Omleidingen per 21 juni

Door Van Gelder worden er verkeersborden geplaatst, waarop de omleidingen te zien zijn. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Zuid-Linschoterkade, Laan van Snelrewaard, Waardsedijk en andersom.

Parkeren

Op de stukken waar Van Gelder aan het werk is op de Lange Burchwal kan er niet direct voor de deur geparkeerd worden. De parkeerplaatsen naast het Stadskantoor en op het Oranje Bolwerk blijven bereikbaar. Daarnaast worden er door Van Gelder de komende weken parkeerplaatsen gerealiseerd van eerdere fasen.

Brieven Van Gelder

Naar aanleiding van de afsluiting, heeft Van Gelder brieven verstuurd. Deze zijn hier terug te vinden. Voor vragen over de afsluiting kan contact worden opgenomen met Van Gelder. U kunt de omgevingsmanager van Van Gelder mailen door een mail te sturen naar oudewater@vangelder.nl of u kunt hem bellen of Whatsappen op 06- 21 27 60 07.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen