Reactienota Parkeerbeleid Binnenstad Oudewater gereed

Martine van Dijk 22-04-2021
654 keer bekeken

Op 4 februari 2021 heeft de gemeenteraad het adviesrapport ‘Parkeerbeleid Binnenstad Oudewater’ vastgesteld. Naar aanleiding van dit raadsbesluit en de oproep die in de IJsselbode van 2 maart 2021 heeft gestaan om bezwaar te maken, zijn er veel reacties gestuurd naar de gemeente.

De oproep die in de IJsselbode is geplaatst, was niet in opdracht van de gemeente Oudewater. De reacties bestonden uit vragen, zienswijzen, bezwaren, oplossingen, ideeën en algemene reacties. 

Reactienota

Alle reacties zijn verwerkt in een reactienota. Vanwege de vele reacties (en ook dezelfde soort reacties) is ervoor gekozen om de reactienota te verdelen in verschillende thema’s/onderwerpen, die in de reacties naar voren zijn gekomen. Naast de reactienota, is er een document gemaakt, waarin een overzicht staat van alle ideeën en oplossingen die ontvangen zijn. Er is geprobeerd om deze zo goed mogelijk uit de reacties te halen. Iedereen die van 4 februari 2021 t/m 9 maart 2021 een reactie gestuurd heeft via parkeerbeleid@oudewater.nl, ontvangt de reactienota en de bijlage met ideeën en oplossingen. De reacties die voor 4 februari 2021 en na 9 maart 2021 verstuurd zijn, informeren wij ook over de reactienota. De reactienota vindt u hier. De bijlage kunt u hier lezen. 

Vervolg

De planning is dat het parkeerbeleid voor de zomervakantie (binnen nu en drie maanden) wordt aangeboden aan het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad. U kunt de stand van zaken in de gaten houden op deze website.

Beantwoorden van vragen

De gemeente doet zijn uiterste best om alles reacties die wij ontvangen via parkeerbeleid@oudewater.nl, zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Door de enorme hoeveelheid reacties kan het soms enkele dagen duren voordat u reactie ontvangt.

Vragen?

Mocht u aanvullende vragen hebben over dit bericht of de bijlagen, stuur uw vraag dan naar parkeerbeleid@oudewater.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen